Vintermys i en skogsglänta

04 november, 2020

Igår var vi och fotograferade för den här webbsidan och även en kommande kampanj för våra tjänster. Vi valde en skogsglänta i Kont, ett naturreservat några mil utanför Umeå. dagen innan hade det varit storm och regn, ett av de värsta ovädren på massor av år.

Vi valde helt rätt dag eftersom vi fick en fin dag med sol och några plusgrader. Träd låg omkullvälta lite här och är glada för att det inte var just under gårdagen vi haft med oss en grupp ut på tur. Men det skulle säkert ha gått det med, men kanske blivit lite för spännande…

Vi drack årets första glögg från Umemust (äppelglögg med chili, suveränt god) och testade vinnaren i VK:s pepparkakstest, Nyåkers hjärtan. En riktigt bra kombo. Vi åt dessutom soppa och grillade baguetter med ramslökssmör. Mums! Är ju helt suveränt när man kan kombinera alla intressen under ett par timmar. Äta mat, vistas i naturen och fotografera.

Om du inte har varit i Kont, åk gärna dit. Finns massor av fina grillplatser och promenadvägar och det ligger precis vid havet. Underbart vackert.

https://www.lansstyrelsen.se/vasterbotten/besoksmal/naturreservat/stromback-kont.html

Taggar

Om mig

En blogg för foodies av en foodie som älskar god mat och dryck

Anna Hållsten är en av grundarna till Umeå Smakfestival och Umeå Smakpromenad. Är företagare inom marknadsföring och events med fokus på mat och dryck. Utbildad sommelier och marknadsekonom. Kommer här i bloggen dela med sig av favoritplatserna, favoritdryckerna och favoritmaten.

Taggmoln