Om oss

forfoodies.se skapar events, upplevelser och aktiviteter med mat och dryck i fokus

Vi som står bakom forfoodies.se har vår bakgrund inom event, reklam och marknadsföring och på senare år mer och mer fokus på smakupplevelser – som ofta är en viktig del i alla möten och evenemang. Vi är stolta skapare av Umeå Smakfestival www.umeasmakfestival.se som arrangerats i Umeå centrum sedan 2014. Vi arrangerar Umeå Smakpromenad och har fått äran att vara ansvariga för mat och dryck under EU-toppmötet i Umeå 2019 och eventbyrå för Swedish Workshop 2018, ett arrangemang för turistbranschen initierat av Visit Sweden.

Här på forfoodies.se kommer du att hitta smakpromenader, matlagningskurser, provningar och andra events med mat och dryck som du kan köpa biljetter till. Ibland arrangerar vi själva och ibland i samarbetar vi med andra. Har du en egen idé som du tror passar hos oss och som du vill ha hjälp att genomföra – eller sälja biljetter till – hör av dig till oss på: info(at)forfoodies.se

Vi skapar också unika events och aktiviteter för företag, läs mer här: Eget event

Vi håller nu till på Snickeriet på Ön i Umeå. Här kommer vi att skapa en eventlokal för möten, upplevelser, middagar och fester för både privatpersoner och företag. Vår förhoppning är att komma igång med verksamheten ”på riktigt” så snart smittspridningen minskat och vi åter får möjlighet att mötas under trevliga former igen.