Ute är det nya inne

16 november, 2020

När vi inte ska samlas inomhus och umgås går det att samlas utomhus, där är det dessutom mycket enklare att hålla distans. En promenad med vännen längs älven och en kopp termoskaffe på en bänk, en sprakande eld vid en grillplats med en annan familj eller fira farfars 70-årsdag med glöggmingel i trädgården – några trädgårdsstolar går väl att plocka fram? Här i norr klär vi oss efter väder så det bör vi göra även nu och inte sluta umgås. Så länge vi tänker till lite smart och inte sprider vidare något virus såklart.

Och ids du inte koka kaffet och göra mackan själv så finns det många caféer som gärna står till tjänst. Take away går att få från alla och caféerna blir bättre och bättre på att erbjuda fler varianter av ta med-mat.

På Visit Umeås webbsida finns utflyktstips och förslag på aktiviteter som går att göra ute. Kika där (länk nedan) och packa sedan en termos och ge dig ut i oväder som finväder!

https://visitumea.se/sv/utomhusaktiviteter-umea

Taggar

Om mig

En blogg för foodies av en foodie som älskar god mat och dryck

Anna Hållsten är en av grundarna till Umeå Smakfestival och Umeå Smakpromenad. Är företagare inom marknadsföring och events med fokus på mat och dryck. Utbildad sommelier och marknadsekonom. Kommer här i bloggen dela med sig av favoritplatserna, favoritdryckerna och favoritmaten.

Taggmoln