Nu ingår vi i nätverket Västerbotten Experience!

21 juni, 2021

Vi har blivit godkända! Under våren har vi jobbat med att bli ännu mer hållbara på alla plan, allt från vilka företag vi samarbetar med till att tänka naturvärden och att inte lämna några negativa avtryck i miljön när vi gör aktiviteter utomhus. Att källsortera, inte använda plast som förbrukningsmaterial, återvinna allt som går, inte slösa på energi, dricka gott kranvatten istället för vatten på flaska, uppmana våra besökare att gå eller cykla etc – det har varit självklarheter länge. Men nu har vi fått tänka till kring alla avtryck vi gör och det vi lämnar efter oss till nästa generation.

Så här presenteras Västerbotten Experience: Initiativet Västerbotten Experience (VX) jobbar med att lyfta fram företag som tillsammans arbetar för mer hållbara natur- och kulturupplevelser i Västerbotten. Aktörer i Västerbotten arbetar för turismens nuvarande och framtida ekonomiska, sociala och miljömässiga påverkan genom att utgå från besökarens, företagarens, miljöns och lokalsamhällets behov.

Mat och Event och forfoodies.se är så glada att vi är med! Här är direktlänk till vår sida hos VX: Mat och Event

Taggar

Om mig

En blogg för foodies av en foodie som älskar god mat och dryck

Anna Hållsten är en av grundarna till Umeå Smakfestival och Umeå Smakpromenad. Är företagare inom marknadsföring och events med fokus på mat och dryck. Utbildad sommelier och marknadsekonom. Kommer här i bloggen dela med sig av favoritplatserna, favoritdryckerna och favoritmaten.

Taggmoln