Företagsevent ute

29 mars, 2021

I veckan som var gjorde vi ett trevligt event för ett företag.

Vi startade med take away-fika utanför Tonka på Strandgatan, sen blev det en halvtimmes promenad till vår lokal på Ön. Där väntade grillmästaren Michael Hansen med färdigtända grillar, sen blev det grilla grönt-skola! Deltagarna fick lära sig grilla grönsaker, vad som passar att lägga på galler och vad som kan grillas direkt på kolbädden. Samtidigt grillade man sin egen lunch, smart va? Massor av tips hanns med, en del grönsaker, t ex rotselleri och blomkål, hade förberetts innan men spetskål, tomat och lite annat grillades – och som tillbehör till det gröna en riktigt god korv från Hansen. Sen blev det kokkaffe vid eldarna innan deltagarna promenerade tillbaks.

På kvällen samlades deltagarna framför datorn istället. Efter lunchen fick alla med sig ett kit med ingredienser till kvällens mocktailkurs (mocktail = alkoholfri drink) med Tina Kondén från Tonka. Nu plockades alla kit fram och Tina var med live från vår studio på Ön. Alla deltagare blandade drinkar framför skärmen, tog del av Tinas tips och kunskaper och fick ställa frågor i chatten. Stort engagemang band deltagarna och en massa bra frågor.

En riktigt lyckad dag, anpassad efter rådande restriktioner. Det går att göra trevliga saker med arbetskamraterna även nu, vi hjälper gärna till!

Taggar

Om mig

En blogg för foodies av en foodie som älskar god mat och dryck

Anna Hållsten är en av grundarna till Umeå Smakfestival och Umeå Smakpromenad. Är företagare inom marknadsföring och events med fokus på mat och dryck. Utbildad sommelier och marknadsekonom. Kommer här i bloggen dela med sig av favoritplatserna, favoritdryckerna och favoritmaten.

Taggmoln