En smakupplevelse för ditt företag

Är du sugen på att dela en upplevelse med dina arbetskamrater, förening eller annan grupp? Hör av dig till oss så skapar vi en trevlig aktivitet med mat och dryck bara för er!

Snickeriet på Ön
Vår egen eventarena på lagom gång- eller cykelavtsånd från Umeå centrum. Här har vi 1500 kvm som enkelt går att anpassa till olika företagsevents, konferenser, middagar och fester. Just nu gör vi aktiviteter utomhus och i vår digitala studio där deltagarna är med via länk. Eller varför inte kombinera båda? Starta med en aktivitet utomhus runt lunch, sen hinner ni tillbaks till jobbet några timmar innan vi samlas igen, den här gången framför datorn. 

Förslag på aktiviteter utomhus:
Grillkurs (vegetariskt eller med kött/fisk)
Stormkökskurs (förbered dig inför vandringen i sommar)
Laga mat över öppen eld (tips och trix)
Uppdukad brunch utomhus
Kaffeprovning utomhus
Lunch ute med tips från kocken till sommarens middagar

Förslag på aktiviteter som vi sänder live från studion:
(färdiga kit med det som ska användas levereras/skickas/hämtas i förväg)
Mocktailkurs (mocktail = alkoholfri cocktail/drink)
Ostprovning
Kaffeprovning 
Ölprovning (här köps ölsorterna på Systembolaget i förväg efter vår lista)
Matlagningskurs (vi lagar mat samtidigt)
Foto- och stylingkurs med mat för sociala medier

Fler smakupplevelser för företag
Vi kan projektleda hela eller delar av ett event eller en konferens. Förutom att arbeta med mat och dryck är vi vana vid att skapa och projektleda kreativa möten i olika lokaler och ansvara för underhållning, teknik, dekor och personal. Vi har all digital teknik som behövs för att sända ett möte live och vi kan också bistå med dokumentation genom filminspelning, fotografering etc.

Vi kan också vara en del i ert eget arrangemang där vi t ex bistår med mat och dryck eller tankar om mat och dryck för att skapa en helhet och ett tema som hänger ihop med mötet ni arrangerar. Och vi är bra på att samarbeta med andra!

Under rådande pandemi ser vi självklart till att anpassa eventet för att hindra smittspridning. Tillsammans kommer vi överens om upplägget som passar just er och kan garantera att vi följer alla gällande regler och rekommendationer från myndigheterna.

Hör av dig till oss via mail: info (at) forfoodies.se eller telefon: 070-6659803 så tar vi fram ett förslag!