En unik smakpromenad eller annat event

Ge bort en smakupplevelse till dina medarbetare och kunder! Vi skapar en unik smakpromenad just för er där ni tillsammans kan njuta av god mat och dryck under ett par timmar.
Nedan ser du ett exempel på upplägg och pris:

Umeå Smakpromenad Företag
-Valfritt datum och tid
-Minst 25 personer
-Fem stopp, en mindre smakportion på varje
-Ca 2,5-3 timmar totalt
-Pris 350 kr inkl moms/person

Datum och tid bestämmer vi tillsammans när det känns ok att återigen mötas. Beroende på storlek på grupp planerar vi de olika stoppen, hur många som går tillsammans till de olika ställena och om man t ex har en sista samlingsplats för alla. Önskas även dryckespaket fixar vi gärna det. Vi kan också tillhandahålla snygga presentkort som gör gåvan extra trevlig. Läs gärna mer om hur en smakpromenad brukar gå till här: https://forfoodies.se/vara-events/

Snickeriet på Ön
Nu har vi flyttat in på Snickeriet på Ön. Till en början har vi vårt kontor här men så snart det är möjligt kommer vi att arrangera olika typer av events här med koppling till mat och dryck. Här har vi 1500 kvm som enkelt går att anpassa till olika företagsevents, konferenser, middagar och fester. 

Fler smakupplevelser för företag
Vi kan kreera en upplevelse med mat och dryck för mindre grupper, större grupper, företag, fester, möten och konferenser. Vi kan projektleda hela eller delar av ett event eller en konferens. Förutom att arbeta med mat och dryck är vi vana vid att skapa och projektleda kreativa möten i olika lokaler och ansvara för underhållning, teknik, dekor och personal. Vi har all digital teknik som behövs för att sända ett möte live och vi kan också bistå med dokumentation genom filminspelning, fotografering etc.

Vi kan också vara en del i ert eget arrangemang där vi t ex bistår med mat och dryck eller tankar om mat och dryck för att skapa en helhet och ett tema som hänger ihop med mötet ni arrangerar. Och vi är bra på att samarbeta med andra!

Under rådande pandemi ser vi självklart till att anpassa eventet för att hindra smittspridning. Tillsammans kommer vi överens om upplägget som passar just er och kan garantera att vi följer alla gällande regler och rekommendationer från myndigheterna.

Hör av dig till oss via mail: info (at) forfoodies.se eller telefon: 070-6659803 så tar vi fram ett förslag!