Kocken lagar trerättersmiddag över öppen eld

Här får vår kock briljera mitt framför gästerna! Njut av en riktigt god middag som är tillagad över öppen eld, i glöd och rök utomhus. Det här är en middag utöver det vanliga. Är det gott väder och lämplig årstid sitter vi ute, är det sämre väder låter vi kocken jobba ute men vi njuter av maten inomhus. Här finns chans att vara delaktiga i matlagningen, hänga med kocken och hjälpa till eller lyssna på bästa tipsen om hur man bäst tillagar mat ute.

Passar för
Företaget som vill bjuda sina medarbetare på en trevlig kväll där man inte bara sitter still och äter utan får röra på sig lite, lära sig något nytt och umgås på ett lättsamt sätt. Passar också bra efter en konferensdag. Även trevligt för en förening eller grupp som vill hitta på något skoj ihop. Gillas av de flesta men speciellt om man gärna vistas i naturen och gillar goda smaker.

Kostnad
Från 1195 kr/person exkl moms vid minst 25 personer. 1495 kr/person inkl moms.

Ingår i priset
-Egen kock under kvällen som tillagar maten framför våra ögon
-Middag bestående av försnacks/förrätt, intas förslagsvis tillsammans med en fördrink utomhus vid ankomst. Varmrätt som tillagats över öppen eld, intas ute eller inne.
-Dessert som också är tillagad över elden.
-Tillgång till kocken under hela kvällen, be om bästa tipsen, var en del av matlagningen
-Kokkaffe tillagat över eld
-Kranmärkt gott Umeåvatten som vi naturligtvis bjuder på
-Lokalhyra
-Uppdukning och bortplockning
-Tillgång till bar för att erbjuda egen inhandlad dryck
-Värdar/värdinnor på plats, kan även nyttjas som barpersonal

Ingår inte
-Drycker. Alkoholfria drycker kan köpas in av oss efter önskemål, drycker med alkohol köps in av kunden själv via Systembolaget. Vi tipsar gärna om bästa dryckerna till maten!

Plusmeny

Norrlandstestet
En tävling där deltagarna tävlar gruppvis i allt från pistolskytte till yxkastning. Må bäste norrlänning vinna! Från 6500 kr exkl moms

Musikquiz
Vi fixar ett quiz med t ex matrelaterade frågor som man tävlar i olika grupper, t ex mellan middag och dessert. Från 5000 kr exkl moms.

Andra förslag kan t ex vara cocktailkurs, vinprovning, DJ, musikunderhållning eller något helt annat. Be om våra kreativa förslag!

Referenser

”Vi på twoday INSIKT kan varmt rekommendera Mat och Event som eventarrangör. Med stor kreativitet och passion för uppdraget levererar de unika och skräddarsydda upplevelser. De är lätta och roliga att jobba med vilket genomsyrar hela arrangemanget. Det märks att de har kul på jobbet!” Maria Bäcklund, ekonomichef twoday INSIKT