Contact

Here you can reach us before and during our events

Biljettfrågor
Gäller din fundering Umeå Smakpromenad, någon annan aktivitet du bokat eller någon fråga kopplad till biljetter vill vi att du kontaktar oss via svarsformuläret nedan så svarar vi så snart vi kan under kontorstid. Använd alltid formuläret om det är minst en dag kvar till eventet. Har du ett bokningsnummer vill vi att du bifogar det, namn på den som bokat och vilken aktivitet/datum det gäller, ju tydligare fråga desto snabbare svar 🙂

"*" indicates required fields

På den som bokat, om du redan har en bokning.
4-5 siffror, om du redan har en bokning.

Vid pågående aktivitet
Klicka på biljettlänken du fått i mail (och sms om du uppgett +46 före ditt nummer) så ser du din biljett och kontaktnummer till ansvarig person just den dagen din aktivitet är. Dit kan du ställa mer akuta frågor som du måste ha svar på under pågående aktivitet.

Om du vill att vi skapar ett eget event eller aktivitet för ditt företag
Skicka ett mail till info(at)forfoodies.se eller ring till Anna Hållsten tel 070-6659803 eller Anna Axelson tel 070-6955028 under kontorstid må-fre kl 9-17.

PS. Vi får en hel del samtal och sms sena kvällar och på helger som inte är brådskande utan mer gäller en allmän fråga om t ex kommande biljettsläpp. Vi uppskattar om sådana frågor ställs via kontaktformuläret ovan så svarar vi under kontorstid!